avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daca eu am vandut un produs second hand pe olx ca si ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daca eu am vandut un produs second hand pe olx ca si persoana ...

Daca eu am vandut un produs second hand pe olx ca si persoana fizica , cel care l-a cumparat imi spune dupa o luna ca se aude ceva ciudat la produs .
Ce raspundere am fata de el ? Am citit tot aici pe site dar nu gasesc legea pe net
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:50, 17 Septembrie 2024
E un produs zgomotos sau silențios?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde trebuie depusa o sesizare/reclamatie impotriva unui politist ... gigione01 gigione01 Unde trebuie depusa o sesizare/reclamatie impotriva unui politist pentru abuz? Am vandut prin olx un produs second-hand/folosit,Am folosit firma de curierat ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi online de pe olx Denisa2000 Denisa2000 Buna ziua, Am o prietena care a cumparat ceva second hand de pe olx, si cand a deschis pachetul lipsea o componenta a produsului respectiv. Nu a dat mult pe ... (vezi toată discuția)
Drepturile vanzatorului persoana fizica online Malvina_S Malvina_S Buna ziua. Va deranjez cu o problema aparent banala, care insa a luat o intorsatura urata Saptamana trecuta am vandut un produs prin intermediul site-ului Olx. ... (vezi toată discuția)