avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Nepotul meu a fost amendat pe nedrept pentru lipsa ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Nepotul meu a fost amendat pe nedrept pentru lipsa asigurării ...

Nepotul meu a fost amendat pe nedrept pentru lipsa asigurării RCA, deși prezenta polița emisă de broker. Polițistul, după verificarea în sistem, a menținut amenda. Părinții, temându-se de represalii, au plătit. Ce măsuri pot fi luate în această situație, având în vedere că polița era valabilă?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 08:36, 18 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Trebuie obligatoriu contestat procesul verbal de constatare a contraventiei.
Aveti in vedere sa nu depasiti termenul de 15 zile de la comunicare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este un abuz din partea agentului de poliție.
Plangerea se depune la judecatoria în a carei circumscripție a fost săvârșită contravenția(să aveți copii ale procesului verbal și RCA
Aveți termen 15 de zile de când polițistul a înmânat procesul verbal nepotului să l contestați

Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar! proces verbal nesemnat. 6 puncte penalizare = 301 ron? dorudoru dorudoru Sambata 11.06.2011. mergem cu masina de la Deva - la - Timisoara .La vre- 30 km de Lugoj la intrarea intr-un sat.Stateau ascunsi politistii cu radarul. Este ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal de amenda intocmit de agent de politie noaptea. NOSTRAVRAMUS NOSTRAVRAMUS Fiului meu i s-a intocmit proces-verbal de contraventie si amenda in scara blocului,atunci cand a vrut sa intre in cladire la intoarcerea de la terenul de ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare costicostita costicostita Am primit amenda pentru parcare in loc nepermis de catre politia comunitara. Pe procesul verbal intocmit de politist este trecut ca nu a fost nici un martor ... (vezi toată discuția)