avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In ce ordine au dreptul la moștenire rudele soției ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In ce ordine au dreptul la moștenire rudele soției dece date ...

In ce ordine au dreptul la moștenire rudele soției dece date care o moștenesc pe aceasta ?
Ambii soți aveau testament unul în favoarea altuia dar a murit și soțul înaintea soției!
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:02, 18 Septembrie 2024
Părinți, frati/surori, nepoți de la frati/surori
Bunici
Unchi/mătuși (din partea ambilor parinti ai defunctei)
Veri primari (de pe partea ambilor parinti), frati/surori ai bunicilor defunctei.

Dacă nu mai exista niciun fel de rudă, moștenirea e vacantă și o culege statul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prioritate la succesiune emil1702 emil1702 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: trebuie facuta succesiunea dupa o persoana decedata in 2007(numita in continuare \"persoana\") care a avut un ... (vezi toată discuția)
Testament persoana fara urmasi si parinti decedati ma_ria ma_ria Buna ziua, sunt necunoscatoare in ce priveste variantele testamentare/mostenire: daca o persoana nu are urmasi si parintii ei sunt decedati, cine vine la ... (vezi toată discuția)
Cine sunt mostenitorii Sophiam Sophiam Buna ziua! Matusa mea dupa mama are 84 ani. Nu are copii, este vaduva si rudele cele mai apropiate suntem noi, eu si fratele meu. Nu mai exista alte matusi ... (vezi toată discuția)