avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... În prezent: vor recunoaște certificatele de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

În prezent: vor recunoaște certificatele de căsătorie (din ...

În prezent: vor recunoaște certificatele de căsătorie (din UE) de același sex în România ? Poate să schimbe partenera numele de familie pe buletinul romanesc conform certificatului de căsătorie din UE ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:17, 18 Septembrie 2024
Nu, nu se poate asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare si calatorie cu minor parinti necasatoriti Raluca_isa Raluca_isa Buna seara, Eu si partenerul meu (cetatean strain, non-UE) locuim in UK, nu suntem casatoriti si tocmai am avut primul copil. Ne-am pus de acord sa trecem ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la momentul acesta, romania recunoaste casatoria intre ... ralucarosetti ralucarosetti Buna ziua! la momentul acesta, Romania recunoaste casatoria intre persoane de acelasi gen, care nu sunt cetateni romani, ci UE? Casatoria a avut loc intr-un ... (vezi toată discuția)
Intrebare privind casatoriile oficiate intr-o tara membra ue Sebastiana Diana Sebastiana Diana Buna ziua, m-ar putea ajuta cineva cu un raspuns la o intrebare ce pare a fi un foarte mare tabu in Romania. Dilema mea este urmatoare: in momentul de fata ... (vezi toată discuția)