avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am următoarea problema, am certificat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am următoarea problema, am certificat de mostenitor ...

Buna ziua, am următoarea problema, am certificat de mostenitor pe un teren,o cumnata a construit o casa pe terenul meu cu promisiunea că-mi va cumpăra terenul pe care a construit,acum nu mai vrea să-mi cumpere terenul casa este construita 70% fără autorizație de construcție. Acum ma ameninta ca ma da în judecată pentru ca să o despagubesc pentru casă, deși sia asumat când a construit casa fără acte.Ce pot sa fac,ma poate cineva sai plătesc construcția deși ea a promis ca va cumpăra terenul, iar acum vrea terenul cu japca.
Cel mai recent răspuns: Manguroberto@gmail.com , utilizator 17:29, 18 Septembrie 2024
Sa stiti ca situatia nu este chiar cum o expune cumnata dvs, dar va recomand sa apelati la un avocat.
Menționez faptul ca înțelegerea între noi a fost doar verbal, iar ia acum după ce a construit vrea sa obțină terenul gratuit, se poate asa ceva.
Menționez faptul ca înțelegerea între noi a fost doar verbal, iar ia acum după ce a construit vrea sa obțină terenul gratuit, se poate asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa construita pe teren fara act de proprietate prostimea prostimea Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Pe scurt situatie e cam asa. Cumnatul meu a promis ca le construieste o casa in valoare de 800 milioane parintilor ... (vezi toată discuția)
Problema incurcata rau. avem mare nevoie de ajutor. mihaela_let mihaela_let Buna ziua si multumesc anticipat. Eu si sotul meu, in varsta de 27 ani, locuim cu socrii intr-o casa la curte de la varsta de 19 ani. In tot acest timp, in ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala danapica danapica Buna ziua. Eu si sotul am construit o casa cu 2 camere si mansarda pe o PARTE din terenul unchiului, provenit dintr-o mostenire(au fost 8 frati, dintre care ... (vezi toată discuția)