avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua , mai am 3 luni până la împlinirea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua , mai am 3 luni până la împlinirea vârstei de ...

Bună ziua , mai am 3 luni până la împlinirea vârstei de 18 ani , și sunt luată în plasament dar ei consuma alcool in exces mă jicnesc iar haine, papuci și tot ce mai am nevoie îmi iau singura nu mă ajută cu nimic și multe altele.......:( Aș vrea sa vorbesc cu managerul meu de caz sa mă ia altcineva dar mie frica sa nu mă ia la casă de copii daca le spun tot ce mi se întâmplă! Ce pot face ??
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 19:11, 18 Septembrie 2024
Este indicat sa discutati cu cineva, iar managerul de caz poate fi intrebat intai ce se intampla daca nu va intelegeti cu ei si decideti apoi daca ii spuneti tot sau nu.
Felicitari ca va interesati. Daca aveti nevoie de ajutor, imi puteti scrie in privat, incerc sa va ajut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz psihic in familie marianamahu marianamahu Ma confrunt cu o problema tot mai des intalnita in familiile din tara. Tatal meu este alcoolic, consuma excesiv alcool, din luna daca total zile adunate este ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu o situatie cel putin ciudata, si mi-ar prinde bine putina consiliere PaulAdrian92 PaulAdrian92 Ma numesc Paul, am 19 ani si m-ar interesa o solutionare legala la problema care ma chinuie de ceva vreme. Prietena mea, este minora (15 ani) si trece prin ... (vezi toată discuția)
Am 20 si prietena 14 galitmarian galitmarian buna seara!ma numesc marian si am 20 de ani si prietena mea 14 ani... parinti ei sunt toata ziua numai sub influenta alcoolului si eu cu ia vreau sa ne mutam ... (vezi toată discuția)