avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Am 61 ani și 5 luni, încă lucrez cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Am 61 ani și 5 luni, încă lucrez cu norma întreagă. ...

Bună seara.Am 61 ani și 5 luni,încă lucrez cu norma întreagă. Adevarat este ca am obosit.Locuiesc la 40 km de București, fac naveta. Intreb dacă un an cat mai am până la pensionare( sunt femeie, născută în 1963)trec la jumătate de norma îmi afectează ff mult pt acele blestemate( scuzați!)de puncte?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:02, 18 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Influențează punctele obținute pe acel an și mult mai puțin total puncte realizate pe total stagiu de cotizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare. Raluca59 Raluca59 Am varsta de 54 ani,o vechime in munca de 34 ani si 9 luni din care 6 ani am lucrat cu o jumatate de norma.Cand am inceput perioada in care am lucrat cu ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata loredanaelena888 loredanaelena888 buna seara va rog sa ma ajutati in legatura cu doua persoane care ar dorii sa iasa la pensie anul acesta: 1. un barbat nascut in 1959 cu o vechime totala de ... (vezi toată discuția)
Pentru pensie anticipata partiala la vechime se aduna si jumatatile de norma lucrate peste programul normal de 8 ore/zi? lia sfercea lia sfercea Va rog sa-mi raspundeti : in cazul pensiei anticipate partial pt. femei nascuta in mai 1958 si care trebuie sa indeplineasca ca stagiu complet de cotizare 31 ... (vezi toată discuția)