avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... informații de interes public
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

informații de interes public

Buna ziua , as dori sa știu dacă școlile sunt obligate să răspundă cererilor pe Legea 544 /2001 sau intră în sarcina inspectoratelor școlare de care aparțin școlile vizate..

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Andreicj , utilizator 13:35, 19 Septembrie 2024
Si școlile sunt obligate să răspundă cererilor pe Legea 544 /2001 .
Vă mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Si școlile sunt obligate să răspundă cererilor pe Legea 544 /2001 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren gratuit de la primarie apopei monica apopei monica SUNT DIN SAT.MIERSIG.COM.HUSASAU DE TINCA AM 32 ANI.SUNT CASATORITA DE 4 ANI SI AS DORI SA MA AJUTATI CU O PROBLEME.AM DEPUS LA PRIMARIA COMUNEI DE 2 ANI ... (vezi toată discuția)
Raspuns sesizare catre primarie Suntag Suntag Cum pot obtine un raspuns de la primaria locala? Am inaintat mai multe sesizari in ultimul an si nu am primit niciun raspuns oficial (scris) Sunt obligati ... (vezi toată discuția)
Informatie b0g23 b0g23 buna ziua, am si eu nevoie de informatii: - de unde pot procura o copie a contractului colectiv de munca din anul 2004 in cazul in care fostul angajator ... (vezi toată discuția)