Va salut comunitate ,
Vin si eu cu o rugaminte , am un prieten care a ajuns la o situatie de disperare si incer sa pot sa-l ajut .El a trecut printr-un divort are doi copii de 20 si respectiv 28 de ani .Cel de 28 de ani este casatorit.recent iar cel de 20 inca sta in intretinerea mamei.Cand a divortat nu au facut partajul ajungandu-se la o intelegere verbala intre ei ,apartamentul unde au locuit va ramane la copiii insa sotia lui l-a dat in judecata pentru pensie alimentara pentru copilul de 20 de ani care este la facultate.
Intrebare mea este : Poate cere sa se faca partajul si sa puna la vanzare apartamentul care locuieste fosta sotie sau care sunt demersuriile necesare pentru o solutionare pasnica .
Va multumesc
Nu a fost dat în judecata de fosta soție ci de copilul major.Partajul se face prin instanta,costa,durează dar trebuia făcut de mult.Oricum dreptul copilului la pensie nu poate fi afectat de o
eVentuala înțelegere a părinților
Pensie alimentara
sofiamaria
Buna ziua, as avea rugamintea cine poate sa imi raspunda la o intrebare: este posibil ca dupa f multi ani de la divort din care a rezultat un copil, fosta ... (vezi toată discuția)