avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Un vecin doreste sa-mi cedeze locul lui de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Un vecin doreste sa-mi cedeze locul lui de parcare ...

Buna ziua.
Va rog sa ma lamuriti ,daca se poate !
Un vecin doreste sa-mi cedeze locul lui de parcare. Eu nu am loc de parcare in acest moment. Cu se poate proceda, stiind ca "bataie " e pe locurile de parcare, mai ales in sect 4. Sfatuiti-ma, cum se poate face, legal acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:54, 21 Septembrie 2024
Locurile de parcare care sunt inchiriate de primarie nu se pot ceda sau subinchiria.
Contract de comodat cu vecinul...
Daca m-am inteles cu vecinul, eu as parca masina pe locul acestuia, fara nicio formalitate, avand in vedere ca doar cel care are doc. pe acel loc poate sa reclame undeva ocuparea abuziva a locului de parcare...
Interesul autoritatilor este ca acel loc de parcare sa produca venit, dar daca vrem, ne putem scarpina cu mana stanga, la urechea dreapta !

In fine, daca umblam cu acte, asa cum specifica @latka, oficial, Locurile de parcare care sunt inchiriate de primarie nu se pot ceda sau subinchiria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament parcare bucuresti sect.4 MihaiMih MihaiMih Buna ziua si La Multi Ani! As dori o informatie, privind regulamentul/legea parcarilor. Locuiesc in Bucuresti Sect.4, unde detin si un loc ... (vezi toată discuția)
Problema gard vecin george u george u buna ziua ,de vreo 2 ani parintii mei tot au probleme cu vecinii ( amenintari ,injurii,etc.) ultima problema vecinii au sarit la bataie pe motiv ca a intrat ... (vezi toată discuția)
Parcarea pe strada cu sens unic. mariustony mariustony Buna ziua, pe o strada cu sens unic, unde exista loc de 1 banda = 1 masina sa circule si 1 masina sa fie parcata la bordura, pe ce parte a sensului de mers ... (vezi toată discuția)