Am achizitionat un produs online care a costat 849 lei, iar pe site scrie transport gratuit. Cand am primit factura, scrie 849 lei pret produs, +30 lei transport curierat, - 30 lei promotie transport curierat, deci total 849.
Dupa returnarea produsului am primit 819 lei, pentru ca au pastrat acei 30 lei care erau promo transport.
Pe site-ul lor scrie in felul urmator: "Costul transportului produselor returnate mai sus menționate revine în responsabilitatea clientului. În cazul în care produsul a fost achiziționat într-o perioadă în care este în vigoare o ofertă de transport gratuit, dacă produsul va fi returnat, se va reține din valoarea acestuia costul de expediere suportat inițial de SC IMPANSAN SRL. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același tip de serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport."
Este cumva aceasta o 'portita' legala in care fac pretul transportului promo iar in cazul returnarii pot opri acea suma ori nu este posibil asa ceva dpdv legal si trebuie restituita toata suma? Multumesc
Buna ziua,
Produsul - un scaun de birou - a fost cumparat pe persoana fizica. Cand am returnat produsul am achitat transportul pentru return separat, insa mi-a fost sustras si pretul transportului pe care vanzatorul l-a achitat cand mi-a fost trimis produsul, ceea ce e prima data cand mi s-a intamplat de cand cu legea returnarii produselor online.