avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,la o locuință improvizată în podul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,la o locuință improvizată în podul unui imobil ...

Bună seara,la o locuință improvizată în podul unui imobil care este locuită de un an jumate din anul 2023 se poate face cadastrul ?acea locuință poate fi înscrisă în cartea funciară ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:49, 20 Septembrie 2024
Trebuie să faceți apartamentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente la parter și o locuință improvizată în podul imobilului, imobilul nu este înscris în ... (vezi toată discuția)
Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara,am cumpărat o locuință în luna mai 2023 . locuința se află la etajul 1 al unui imobil ne-inscris în cartea funciară.Am cumpărat locuința ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, îți poți face cadastrul pe o locuință ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună dimineața, îți poți face cadastrul pe o locuință dacă ai cumpărat locuința pe baza unei chitanță de mână,am intrat în posesie de un an ... (vezi toată discuția)