avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Ma numesc Elvira. Intrebarea mea este. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Ma numesc Elvira. Intrebarea mea este. Am un contract ...

Buna ziua! Ma numesc Elvira. Intrebarea mea este. Am un contract de intretinere cu uzufruct viager cu fica si ginerele. Intrebarea mea ar fi ca in caz ca copii vor sa vanda casa si eu as fi de acord sa renunta la uzufruct viager cu semnatura. Ce urmari ar avea? Presupun ca copii ar vinde casa de 170de metripatrat cu 100 000 de euro eu cat la suta as avea dreptul dupa renuntarea contractului ce mi se cuvine dupa lege la asfel de intelegere. (Vanzarea casei, renuntare contract si despagubire prin bani) Multumesc la cei care imi raspundeti la intrebarea mea!
Cel mai recent răspuns: widad , utilizator 08:51, 24 Septembrie 2024
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai bine renuntati la uzufruct si va cumparati o garsoniera sa traiti linistita la casa d-voastra.
9 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Anulati clauza prin instanta,deveniti proprietara,vindeti,cumparati va alta locuinta si din banii ramasi dvs hotariti ce ,cit ,cind oferiti copiilor! O sa constatati ulterior functie daca mai au interese financiare fatta de dvs....cit valoreaza iubirea lor fata de dvs! Sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere cu uzufruct viager Imola193 Imola193 Buna ziua. Ma numesc M.M. Domnule Avocat am citeva intrebari la dumneavoastra in legatura cu un Contract de Intretinere cu clauza de Uzufruct viager. Ma ... (vezi toată discuția)
Contract cu clauza uzufruct viager octavh octavh Am si eu o problema: acum 6 ani parintii mei s-au mutat dintr-un apartament cu 2 camere intr-o garsoniera. Garsoniera a fost achizionata de catre mine, cu bani ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire ghita2017 ghita2017 buna ziua! am si eu o intrebare,parinti mei parintii mei au lasat mostenire o casa ficei mele cu act de vanzare cumparare si scrie ca \"acum la autentificarea ... (vezi toată discuția)