avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Ce documente trebuie sa depuse la tribunal ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Ce documente trebuie sa depuse la tribunal in vederea ...

Buna ziua.
Ce documente trebuie sa depuse la tribunal in vederea intentarii unui proces catre casa de pensie pentru contestatie la decizie pensie recalculata 01-09-2024.
Am facut contestatie la casa pensiilor peste 4zile se implinesc 30 de ,zile,, termen dupa care mi-au spus ca vor emite o noua decizie calculata correct.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 22 Septembrie 2024
- Cererea de chemare in judecata
- Decizia emisa de casa de pensii
- Alte documente care sa va sustina afirmatiile , adeverinte, etc.

Totul se depune in dublu exemplar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in luna aprilie 2021, m-am pensionat anticipat partial, ... Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, In luna aprilie 2021, m-am pensionat anticipat partial, la varsta de 59 de ani, in baza legii nr. 263/2010. Limita de varsta este prevazuta ... (vezi toată discuția)
Sporuri gr 1 lipsa, in calculul cuantumului pensiei. toma st toma st Buna ziua, Sint in urmatoarea situatie: In urma demersurilor mele, catre Casa Teritoriala de Pensii, la aproximativ un an dupa pensionare ( limita de virstra, ... (vezi toată discuția)
Condiții pensionare pana când se vor calcula pensiile pe 263/2010 ... papacostas papacostas Condiții pensionare Pana când se vor calcula pensiile pe 263/2010 , începând cu ce data se vor calcula pe 727/2023m (vezi toată discuția)