avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se impozitează veniturile?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se impozitează veniturile?

Bună ziua!!
As dori să știu și eu cum se impozitează veniturile în situația în care am 2 contracte cu cate 4 ore/zi,și am și PFA!!Menționez că salariile sunt mai mari decât salariul minim la 8 ore!!
Trebuie să fiu atent la ceva anume??
Vă mulțumesc!!
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:43, 22 Septembrie 2024
Veniturile salariale sunt venituri finale din punct de vedere fiscal și nu mai trebuie să declarați nimic referitor la acestea.

Deci, dacă am PFA fac aceeași declarație, indiferent dacă mai am venituri salariale sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din venit la sursa e_florin e_florin Buna ziua, as dori sa stiu daca in calitate de persoana fizica avand un contract de colaborare cu o persoana juridica si care i-mi opreste 16% (retineri la ... (vezi toată discuția)
Impozitare venit al unui minor de 17 ani. Lazar Bogdan Lazar Bogdan Buna ziua, As dori sa stiu daca un minor de 17 ani poate sa plateasca taxe pe veniturile castigate din colaborarea cu un srl. M-am interesat si am vazut ca ... (vezi toată discuția)
Obligatii pfa MariaComan14 MariaComan14 buna ziua, In momentul de fata lucrez pe baza de PFA, nefiind salariata nicaieri. Doresc sa stiu daca se merita se-mi inchei un contract de munca (fictiv) ... (vezi toată discuția)