avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un caz mai special . Am achiziționat în Anul 2005 o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un caz mai special . Am achiziționat în Anul 2005 o clădire ...

Un caz mai special . Am achiziționat în Anul 2005 o clădire formată din 2 apartamente . Întâmplarea face ca nic în ziua de azi nu e declarată la primari . A fost cumpărată cu 2 contracte de vânzare cumpărare. Ce trebuie făcut și la ce trebuie să mă aștept ?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 10:34, 23 Septembrie 2024
Buna ziua

Declarati acele imobile la DGITL.

O sa primiti amenda si o sa vi se calculeze taxele datorate (+ accesorii) pentru anii din urma (5 la numar, pentru ca a intervenit prescriptia).

Pana pe 25 Noiembrie beneficiati de amnistie (se sterg accesoriile si platiti numai 75% sau 50% din obligatia principala) daca declarati si platiti pana pe 25 Noiembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 107/2024 se anuleaza taxele locale? niculina pictorita niculina pictorita conform OUG 107/2024 se anuleaza taxele locale in procent de 50% sau doar accesoriile ? (vezi toată discuția)
Are voie primaria sa nu incaseze impozitul pe anul in curs daca ai restante? terorista2012 terorista2012 Primaria are voie sa nu incaseze impozitul pe casa ,teren si salubritate pe anul in curs daca pe anul trecut ai o amenda neachitata,si salubriatatea ... (vezi toată discuția)
Esalonare si amnistie flaviusl flaviusl Va scriu pentru a găsi cea mai buna cale de a finaliza esalonarea in curs pentru a beneficia de reducerea de 25%, si anularea accesoriilor, in termenul ... (vezi toată discuția)