Am cumparat un apartament.
Bună seara, părinți mei se confruntă cu o situație mai dificilă, au cumpărat un apartament care a fost locuit, propietarul a spus ca își duce doar o canapea din el, actul notarial a fost făcut ca vechiul proprietar să aibă termen încă 20 zile de înmânare a cheilor părinților mei. Azi, la predarea apartamentul mai are doar ușa de la intrare restul toate scoase afară plus multe alte prejudicii, ce putem face?
Ati facut Proces-Verbal de predare-primire a posesiei apartamentului cu mentionarea tuturor "prejudiciilor"? Puteti sa ii cereti vechiului proprietar sa remedieze/sa suporte constul reparatiilor - atat al deteriorarilor vizibile (tencuieli, usi, obiecte sanitare nedemontabile) cat si al viiciilor ascunse (de ex. conducte fisurate, instalatie electrica defecta, probleme cu canalizarea/scurgerea la baie etc.). Asigurati-va ca puteti documenta cererea (mesaj scris, notificare prin avocat ori executor judecatoresc).
Ati mentionat indexul contoarelor de electricitate, apa, etc. pentru ca fostul proprietar sa plateasca ceea ce a consumat?
Daca este legal
PeterRosys
In urma cu un an am cumparat un apartament la demisol si nu am putut sa ma mut deoarece nu era termitat si avea anumite probleme ,cu infiltratii de apa, ... (vezi toată discuția)