avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Dupa 7 ani mi a sosit o poprire, reprezinta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Dupa 7 ani mi a sosit o poprire, reprezinta cheltuieli ...

Buna ziua! Dupa 7 ani mi a sosit o poprire, reprezinta cheltuieli de judecata. Eu am avut caliltatea de girant. Nu mi a venit nici o poprire acum 8ani ptr imp5umutat, aceasta facand cerere de sistae a popririi venite ei si luind angajamentul fata de societatea care i a acordat imprumutul sa il achite in rate. Danei i a venit poprirea intr un oras unde locuia. Eu avand mutatia in alt oras nu mi a venit sa ii achit acel imprumut doar cheltuielile de judecata venite acum la bej al localitatii unde aveam mutatia. E legal sa imi vina aceste cheltuieli daca eu nu am achiatta nimic la acel imprumut( nu am avut poprire)? Si sa imi vina doar mie nu si ei?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:59, 23 Septembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati avut calitatea de parte în proces este normal.
Mergeți la avocat cu actele ca sa vada exact dacă este legal.

Este posibil și sa se fi prescris creanta dar ar trebui contestat.

București 2024
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire ContSters407779 ContSters407779 Buna ziua In urma cu 4ani am solocitat un credit unui CAR local pe care nu l-am putut achita.a urmat o poprire la unul dintre giranti care a fost achitata in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! suntem 3 giranti care platim un credit pentru cineva ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Buna ziua! Suntem 3 giranti care platim un credit pentru cineva pe care l am girat si a renuntat la job iar noi am ramas pagubitii. Sunt 2 persoane pe ... (vezi toată discuția)
Contestare la executarea silita stelarman stelarman Buna seara! am primit azi, prin posta, o copie dupa instiintarea trimisa catre unitatea in care lucrez prin care un bej solicita infiintarea popririi pe ... (vezi toată discuția)