avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Am o locuință, dobândită înainte de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Am o locuință, dobândită înainte de căsătorie, ...

Bună ziua!
Am o locuință, dobândită înainte de căsătorie, cu acte doveditoare. M-am căsătorit și apoi am divorțat. Doresc să vând casa, având în vedere că nu este bun comun. Partaj nu este făcut. Pot?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
Mwei, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca este asa cum ziceti dvs, da.
Dobandita din ce bani? Cine a contribuit la ea? In principiu puteti, insa depinde daca a mai contribuit cineva la plata locuintei.
Este cumpărată, doar de mine, cu credit bancar, înainte de căsătorie.
acest răspuns util
Puteți vinde.
acest răspuns util
De vandut puteti vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasirea domiciliului mroby mroby Buna tuturor, am o mare rugaminte la voi, in legatura cu o speta. Tatal meu vitreg, in urma unor certuri cu mama mea, si-a luat salarul de la angajator, si-a ... (vezi toată discuția)
Daca o proprietate e deja cumparata, am dreptul sa fiu trecuta in acte dupa casatorie? Dalmatian Dalmatian Prietenul meu vrea sa isi ia o casa iar noi inca nu suntem casatoriti. Eu imi doresc sa facem pasul impreuna, insa nu se poate asta. As vrea sa stiu, daca isi ... (vezi toată discuția)
Divort si impartirea bunurilor ARD ARD Buna ziua. Vreau sa divortez si vreau sa stiu cateva chestii importante privind impartirea bunurilor. Locuiesc in casa socrilor, am participat financiar la ... (vezi toată discuția)