avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vă rog, am nevoie de sprijinul dumneavoastră, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vă rog, am nevoie de sprijinul dumneavoastră, stimați doamne ...

Vă rog, am nevoie de sprijinul dumneavoastră, stimați doamne și domni avocați. Am acționat în instanță împotriva proprietarului imobilului de lângă terenul meu pentru îndepărtarea magaziei de la gardul comun. La imobilul de lângă mine, nu locuiește efectiv proprietarul pârât, ci copilul lui împreună cu familia. La primul termen, avocatul pârâților a menționat că bunul a fost vândut și că urmează să dovedească acest lucru la următorul termen.

Întrebarea mea este: procesul se termină dacă bunul a fost vândut sau se continuă cu noii proprietari, dacă îi voi afla, deși sunt sigur că va fi copilul acestuia? Iată decizia instanței: Reprezentantul pârâților solicită acordarea unui termen pentru a face dovada faptului că pârâții au vândut bunul, dar și pentru a indica persoanele care ar avea calitate procesual pasivă în prezenta cauză. Instanța urmează să acorde un termen pentru a face dovada faptului că bunul a fost înstrăinat.
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 10:01, 24 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Astfel cum a solicitat instanța, trebuie ca pârâții să indice numele noilor proprietari. Prin urmare, procesul va continua, pârâți devenind noii proprietari, care vor fi introduși forțat în cauză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se soluþioneazã un proces în care faptele rele sunt ale vechilor proprietari iar noii proprietari sunt cumpãrãtori de bunã credinþã? luciana468 luciana468 Bună ziua, Vă rog, îmi puteţi spune cum se soluţionează procesul care este pe rol la judecătorie cu următoarea speţă: Vechii proprietari mi-au ... (vezi toată discuția)
Cum arat in instanta care imi sunt vecinii ? leorot leorot Am un teren care se invecineaza pe o latura cu o gradina a numitului Popescu. Vecinul lui Popescu, adica Idiotescu, m-a dat pe mine in judecata precum ca as fi ... (vezi toată discuția)
Hotarare neexecutata stefansilviu stefansilviu Buna ziua Va rog cine este in masura sa mi spuna cum ar trebui procedat in acest caz. In urma cu doi ani am obtinut o hotarare judecatoreasca cu obligatia de ... (vezi toată discuția)