Vă rog, am nevoie de sprijinul dumneavoastră, stimați doamne și domni avocați. Am acționat în instanță împotriva proprietarului imobilului de lângă terenul meu pentru îndepărtarea magaziei de la gardul comun. La imobilul de lângă mine, nu locuiește efectiv proprietarul pârât, ci copilul lui împreună cu familia. La primul termen, avocatul pârâților a menționat că bunul a fost vândut și că urmează să dovedească acest lucru la următorul termen.
Întrebarea mea este: procesul se termină dacă bunul a fost vândut sau se continuă cu noii proprietari, dacă îi voi afla, deși sunt sigur că va fi copilul acestuia? Iată decizia instanței: Reprezentantul pârâților solicită acordarea unui termen pentru a face dovada faptului că pârâții au vândut bunul, dar și pentru a indica persoanele care ar avea calitate procesual pasivă în prezenta cauză. Instanța urmează să acorde un termen pentru a face dovada faptului că bunul a fost înstrăinat.
Astfel cum a solicitat instanța, trebuie ca pârâții să indice numele noilor proprietari. Prin urmare, procesul va continua, pârâți devenind noii proprietari, care vor fi introduși forțat în cauză.