avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Sunt casatorita de 12 ani si am in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Sunt casatorita de 12 ani si am in proprietate un ...

Buna ziua,
Sunt casatorita de 12 ani si am in proprietate un apartament dobandit inainte de casatorie. in care locuiesc impreuna cu sotul. Nu avem copii.
In cazul decesului meu,ce drepturi de mostenire are sotul?
Mentionez ca parintii mei sunt decedati si am o sora
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 14:43, 24 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Sotul 1/2
Sora 1/2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. urmează să mă căsătoresc și viitorul meu soț ... cerb cerb Buna ziua. Urmează să mă căsătoresc și viitorul meu soț are un copil din căsătoria anterioara și amândoi avem proprietății. In apartamentul meu ... (vezi toată discuția)
Succesiune ilena ilena Sora mea este casatorita si nu are copii din casatoria actuala dar sotul are doi copii dintr-o casatorie anterioara Sora mea are un apartament dobindit ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare-cumparare cu uzufruct viager vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua, Am si eu urmatoarea situatie: S-a facut un contract de vanzare-cumparare cu o anumita suma intre parinti si fiu cu uzufruct viager, fiul ... (vezi toată discuția)