avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime înainte de 2001
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime înainte de 2001

Bună ziua,
am cont la casa teritorială de pensii de care aparțin. Pentru vechimea de dinainte de 2001 pot vedea cartea de muncă scanată și o situație a vechimii - pe perioade, dar fără a se preciza la final vechimea totală în format "x ani, y luni, z zile". Nu cunosc algoritmii de calcul folosiți de casă, astfel că orice calcule aș face rezultatul ar fi irelevant. Întrucât această informație m-ar ajuta la luarea unor decizii importante pentru mine, am aceste

Întrebări: dacă fac o solicitare oficială, are casa obligația legală să-mi prezinte situația vechimii pentru perioada de dinainte de 2001 în format "x ani, y luni, z zile"? Dacă da, care este temeiul legal?

Vă mulțumesc foarte mult!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
dors, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 25 Septembrie 2024
Nu are o astfel de obligatie Casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este ilegal sa... justice123 justice123 postez pe internet urmatorul text (unde n, m, x, y si z le inlocuiesc cu articolele, numele real si faptele reale): Procuroarea x infractoare penala cf. ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare ana_dark84 ana_dark84 Buna ziua! Ma intereseaza ce pasi trebuie urmati in situatia urmatoare: persoana X - proprietar al unei locuinte si al unui teren a incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)
Succesiune ktistai ktistai Buna ziua, am si eu urmatoarea speta, a carei rezolvare nu o gasesc : Bunica X a cumparat in anul 1936, un teren in suprafata de 200 mp, la acel moment ... (vezi toată discuția)