avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am un angajat din Asia care si-a reinnoit pasaportul, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am un angajat din Asia care si-a reinnoit pasaportul, ...

Buna ziua,

Am un angajat din Asia care si-a reinnoit pasaportul, contractul de munca a fost intocmit in baza pasaportului initial, trebuie sa modific Revisal-ul? Tin sa precizez ca are permis de sedere pana in anul 2026. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: monica.losonti , utilizator 12:29, 25 Septembrie 2024
Buna ziua,
Daca la inregistrarea salariatului ati ales pasaport la Tip act de identitate, acum trebuie sa-i inregistrati seria noului pasaport.
Multumesc
Corect ar fi sa-l inregistrati pe NIF , nu pe serie si numar pasaport,
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare revisal cu cif angajat moldovean Garant Accounting Garant Accounting Buna ziua, Am un angajat moldovean caruia in revisal i s-a introdus seria de pasaport ca incheierea CIM. Societatea a obtinut pentru el de la ANAF prin ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean libanez elam elam Buna ziua ! Va rog frumos, daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea problema : - dorim angajarea unui cetatean libanez, care are permis ... (vezi toată discuția)
As vrea sa angajez pe cetatean strain din republica moldova dar ... magman magman As vrea sa angajez pe cetatean strain din Republica Moldova dar nu inteleg ce trebuie sa fac, la imigrari scrie ca nu pot obtine NIF pentru el fara contract de ... (vezi toată discuția)