avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cine are obligatia sa completeze olograf formularul cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cine are obligatia sa completeze olograf formularul cu interogatoriul luat paratului intr-un proces civil, judecatorul sau grefierul?

Am un dosar pe CIVIL in care la dosar apare interogatoriul paratului luat la solicitarea mea, cu intrebarile transmise de mine dar apare la rubrica de raspunsuri un scris olograf pe care nu il recunosc, doresc sa stiu cine are obligatia sa completeze olograf formularul cu interogatoriul luat paratului intr-un proces civil , judecatorul sau grefierul?

- editare majuscule în exces -
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Presedintele completului de judecata, deoarece cel chemat la interogatoriu este întrebat de preşedintele
completului asupra fiecărui fapt în parte.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cunoașteți scrisul judecătorului de ședință?Concentrați va pe apărări serioase discutate eventual cu un av nu pe astfel de aspecte care nu duc nicăieri.. Din păcate justitiabilii çare aleg sa nu angajeze av au tendințe sa omita aspecte importante,sa se focuseze pe aspecte irelevante sau sa inventeze motive,interpretări ale dispozițiilor legale etc.Incercati sa va concentrați pe răspunsul la interogatoriu,pe alte probe ce administrate va pot aduce câștig de cauza..
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Am inteles, multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrarea interogatoriului suciu_diana suciu_diana Buna ziua, doar reclamantul poate sa administreze proba interogatoriului? Daca si partea parata a solicitat si a primit dreptul de a pune intrebari prin ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)
O partea (paratul) poate interoga reclamantul / martorii intr-un proces civil, in cazul in care nu are avocat? Mihaela_12 Mihaela_12 Intr-un proces civil, partea care nu are avocat (parat) poate solicita in Fond, interogarea reclamantului sau martorilor? Daca da, care este procedura pentru ... (vezi toată discuția)