avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... HOTĂRÂRE nr. 1.198 din 29 septembrie 2022 \"(1) ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

HOTĂRÂRE nr. 1.198 din 29 septembrie 2022 "(1) Elevii și studenții ...

HOTĂRÂRE nr. 1.198 din 29 septembrie 2022

"(1) Elevii și studenții din instituțiile militare de învățământ, elevii și studenții din instituțiile de învățământ pentru formarea polițiștilor au dreptul la documente militare de transport sau la decontarea cheltuielilor de transport dus-întors, o singură dată, pentru fiecare vacanță din cursul unui an de învățământ, dacă au domiciliul sau reședința în altă localitate decât cea în care se află instituția de învățământ."

Ce trebuie sa fac ca sa beneficiez de acest drept , am calitatea de elev intr o institutie care este precizata in articol.
Cel mai recent răspuns: Patriot132 , utilizator 17:00, 2 Octombrie 2024
art. 14
(1) Elevii și studenții din instituțiile militare de învățământ, elevii și studenții din instituțiile de învățământ pentru formarea polițiștilor au dreptul la documente militare de transport sau la decontarea cheltuielilor de transport dus-întors, o singură dată, pentru fiecare vacanță din cursul unui an de învățământ, dacă au domiciliul sau reședința în altă localitate decât cea în care se află instituția de învățământ.
(2) Elevii și studenții prevăzuți la alin. (1) pot beneficia de decontarea cheltuielilor de transport în condițiile prevederilor art. 10 sau pentru deplasarea dus-întors, în condițiile art. 13, la misiunile ori activitățile cuprinse în planurile de învățământ, în cazuri temeinic justificate.

Vorbiti de MApN sau MAI?
MApN

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare transport militari jony98 jony98 Sunt cadru militar al MAI. In anul 2009 m-am mutat la cerere la o subunitate aflata la 17km de loc. de domiciliu deoarece in urma problemelor bugetare din acea ... (vezi toată discuția)
Cum as putea sa combat termenul de domiciliu? andreigirod andreigirod Am o speta ce doresc a fi lamurit deoarece nu mi se pare in regula ce mi s-a intamplat. Care este diferenta dintre domicilu si domiciliu flotant? Si cum as ... (vezi toată discuția)
Decontare deplasare la curs modular blackwolve05 blackwolve05 Lucrez la ISU și am fost trimis la un curs modular cu ordine de serviciu pentru ambele module și pentru atestarea finala dar financiarul mi-a decontat doar ... (vezi toată discuția)