avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua , conform noilor reglementari si cei in grad ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua , conform noilor reglementari si cei in grad de invaliditate ...

buna ziua , conform noilor reglementari si cei in grad de invaliditate gr/ll pot desfasura o activitate , fie de 4 ore , daca trec de la grad lll la grad ll as avea vre-un benefiu material ? stiu ca este o diferenta de procente parca -de la 30% la 35 sau40%?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 26 Septembrie 2024
Persoanele cu handicap pot fi încadrate în muncă conform pregătirii lor profesionale și capacității de muncă, atestate prin certificatul de încadrare în grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl persoană cu handicap de grad i și pensie Elena28alexa Elena28alexa Bună seara, după ultimele reglementări din 2023, o persoană cu handicap de grad I și cu pensie, poate deține un SRL? (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate grad 2 silviup silviup Conform noii definiri a gradelor de invaliditate din noua Lege a pensiilor, citez: gradul I, caracterizat de deficiența funcțională gravă, capacitate de ... (vezi toată discuția)
Conform noii legi a pensiilor persoanele cu dizabilitate pot cumula pensia cu un salariu? NihilSineLinea NihilSineLinea Bună ziua. Aș dorii să vă prezint o nelămurire ce o am cu privire la noua legea a pensiilor. Eu sunt un simplu cetățean, care ar dorii să își ... (vezi toată discuția)