avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Sunt parinele unui minor! Vreau sa fac o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Sunt parinele unui minor! Vreau sa fac o procura ...

Buna seara! Sunt parinele unui minor! Vreau sa fac o procura pt că minorul să iasă din tara însoțit de un profesor! Procura poate fi făcută prin birou notarial sau prin ambasada? Menționez că sunt plecat din tara!
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 09:58, 28 Septembrie 2024


Kinda_82 a scris:

Buna seara! Sunt parinele unui minor! Vreau sa fac o procura pt că minorul să iasă din tara însoțit de un profesor! Procura poate fi făcută prin birou notarial sau prin ambasada? Menționez că sunt plecat din tara! Mulțumesc!

Prin ambasada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ! vreau sa ii fac copilului de 12 ani pașaport... sunt ... NicoVanea NicoVanea Buna ! Vreau sa ii fac copilului de 12 ani pașaport... Sunt divorțată, custodie comuna,însă tatăl copilului este la 400 km de noi și nu vrea sa vina in ... (vezi toată discuția)
Parasirea tarii irinajdjdj irinajdjdj Buna ziua! cum ar trebui sa procedeze parintii unui minor de 17 ani, daca acesta merge in alta țara (vacanta) neinsotit. Precizez ca parintii nu sunt ... (vezi toată discuția)
Procura clausimo clausimo vreau sa stiu si eu; legea din romania e valabila pt toti notarii sau alte cabinete cu alte obicee....ca eu nu mai inteleg nimik..de asta vreau sa si plek ... (vezi toată discuția)