avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am un contract de arenda ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am un contract de arenda ...

45Gabriela a scris:

Bună ziua! Am un contract de arenda cu o IF cu acestă firmă X contractul este pe 10 ani adică din 27.03.2014 până anul acesta 2024 nu am primit niciun bani, nici înștiințare prin posta ,am făcut cerere către ei și răspunsul lor a fost ca nu am contract
Contractul există original la mine le.am arătat și am lăsat o copie și răspunsul lor a fost ca nu au bani să-mi de.a
Ce pot face va rog frumos un sfat o lege există! Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:50, 28 Septembrie 2024
Sa nu mai prelungiți cu ei contractul de arenda dar asta faceti-o repede. Găsiți în zona un alt arendas, încheiati cu el contractul de arenda și spuneti-i și ce ați pățit cu celalalt în ultimii ani.
Pentru banii cuveniți din anii precedenți, dacă chiar credeți ca puteți recupera ceva, trebuie sa mergeți la un executor judecătoresc dar o sa va coste ceva și de aceea sa va gândiți dacă merita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate contract de arenda andreea27 andreea27 Buna ziua , Mama mea a incheiat pe numele ei un contract de arenda teren agricol, Terenul agricol este de fapt al bunicului meu care este decedat, mama fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! mama mea este comostenitor pe un teren agricol pentru ... cxn31 cxn31 Buna ziua! Mama mea este comostenitor pe un teren agricol pentru care arendasul plateste anual dividende. In anul 2023, banii pe acest pamant i-a luat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! detin un hectar de teren pentru care a expirat contractul ... Mircea996 Mircea996 Buna ziua! Detin un hectar de teren pentru care a expirat contractul de arenda anul acesta. Daca doresc sa nu prelungesc contractul si sa incep sa lucrez ... (vezi toată discuția)