avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ies la pensie mai devreme cu cativa ani, datorita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ies la pensie mai devreme cu cativa ani, datorita grupei. Mai ...

Ies la pensie mai devreme cu cativa ani, datorita grupei. Mai pot lucra in continuare pana la 65 de ani sau 70, cat imi permite sanatatea, sau societatea la care lucrez, fie ca este de stat sau privata ? Si daca da, cum ? Cu acelasi contract de munca, sau il inchid pe cel actual si lucrez pe un alt contract de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 28 Septembrie 2024
Se incheie contractul individual de munca actual la iesirea la pensie. Se semneaza un nou CIM.
Cand ati iesit la pensie?
Cand ati iesit la pensie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu sunt lămurit. mi se scad 7 ani din 65 datorită grupei. pot ... geopau geopau Nu sunt lămurit. Mi se scad 7 ani din 65 datorită grupei. Pot ieși la pensie la 58 ani și să lucrez în continuare fără să anunț angajatorul, până ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa intreb daca o persoana(barbat) care iese ... elftsaftica elftsaftica Buna ziua, Vreau sa intreb daca o persoana(barbat) care iese la pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare(reducerea varstei ... (vezi toată discuția)
Pensie ionstoica1 ionstoica1 Bună seara! Spuneți-mi vă rog frumos dacă eu (bărbat) am 63 ani și mai am 2 ani până la vârsta limită de ieșire la pensie (65), o societate mă ... (vezi toată discuția)