avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am un apartament la ultimul etaj, firma care castigase ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am un apartament la ultimul etaj, firma care castigase licitatia ...

Am un apartament la ultimul etaj firma care castigase licitatia de catre primarie pentru lucrari de izolare si reabilitare al iblocului in asa fel a facut lucrarea ca daca ploua curge apa si din candelabre apartamentul este nelocuibil..
Cui trebuie sa adresez pentru dezpagubiri si carei procedura?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:59, 29 Septembrie 2024
Buna seara

Reclamati situatia presedintelui asociatiei de proprietari.

Acoperisul este parte comuna si trebuie remediat de asociatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatii dupa reabilitare - cine raspunde ? Vranceanud Vranceanud Buna ziua, locuiesc intr-un bloc de 7 etaje, la etajul 5. In urma reabilitarii proaste, cand ploua foarte tare apartamentul de la etajul 7 este inundat in ... (vezi toată discuția)
Lucrare prost facuta Emil_77 Emil_77 In toamna trecuta s-a refacut in intregime hidroizolatia de pe bloc. Inainte de a incepe lucrarea le-am solicitat sa acorde atentie pentru ca in dreptul ... (vezi toată discuția)
Refuzul asociatiei de locatari de a izola terasa. krizia krizia Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca asociatia de locatari este obligata prin lege sa izoleze terasa al carei termen de garantie a expirat in anul 2010 si unde ... (vezi toată discuția)