avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Ca angajator, sunt obligat să eliberez o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Ca angajator, sunt obligat să eliberez o adeverinţă ...

Bună ziua,
Ca angajator, sunt obligat să eliberez o adeverinţă de stagiu cotizare pe perioada 1988-2023, dacă există cartea de muncă cu sporurile inscrise şi adeverinţă de stagiu eliberată de noi pe perioada 2011-2023? Întreb pentru că un fost angajat este nemulţumit de calculul pensiei şi există, într-adevăr, neconcordanţe între cartea de muncă şi adeverinţa de la CJP, dar calculul este făcut de Casa de Pensii!
Cel mai recent răspuns: PCVS , utilizator 07:52, 3 Octombrie 2024
Mulţumim mult! O zi frumoasă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot face o reclamatie daca angajatorul refuza sa îmi elibereze ... maiaB maiaB Unde pot face o reclamatie daca angajatorul REFUZA sa îmi elibereze adeverința cu sporurile nepermanente obține până în anul 2001??? (vezi toată discuția)
Adeverinta cu salariile inainte de 2001 nidac nidac Am cerut de la un fost angajator o adeverinta cu salariile lunare pe care le-am avut inainte de 2001, mai exact pentru perioada 1983-2001. Am primit in schimb ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta vechime Buburuzsa Buburuzsa Buna ziua! Am lucrat anterior la o societate comerciala, in prezent lucrez in alta parte. Dat fiind faptul ca la locul actual de munca mi s-a pierdut cartea de ... (vezi toată discuția)