avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... În cazul în care, în PV de contravenție, îmi este ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

În cazul în care, în PV de contravenție, îmi este scris ...

În cazul în care, în PV de contravenție, îmi este scris numele greșit, prenumele incomplet, si localitatea unde locuiesc incorect, se poate realiza anularea acestuia?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 23:59, 30 Septembrie 2024
Buna ziua, puteti incerca. Daca cnp-ul e corect, posibil sa fie considerate erori materiale dar totusi aveti sanse sa cereti anularea daca argumentati bine dpdv juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cerere anulare amenda ca neintemeiat desi este pv este incomplet Raulcosmim12 Raulcosmim12 Buna ziua, Am formulat o contestatie pentru anularea unui proces verbal de contraventie in drept conform oug 2/2001 art 17 motivatiile fiind ... (vezi toată discuția)
Şanse contestare pv Andrei6 Andrei6 Bună ziua/seara! Îmi puteţi oferi puţin ajutor în legătură cu contestarea unui pv? Există ceva erori în el, însă mi-ar fi de un enorm ajutor o ... (vezi toată discuția)
Se poate declara un pv nul daca nu sunt completate corect unele date din el? DragosS01 DragosS01 Buna seara. In urma cu cateva zile mi-a fost retinut permisul auto. Nu am semnat PV de constatare si acesta mi-a fost adus acasa prin Posta. Pe procesul ... (vezi toată discuția)