avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... NEPLATA CHIRIEI DE CATRE O SOCIETATE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

NEPLATA CHIRIEI DE CATRE O SOCIETATE

Buna ziua ma numesc Ionel si sunt actionar si administrator al unei societati comerciale.As dori va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema:Suntem restanti cu plata chiriei la depozitul nostru de 2 luni.Proprietarul spune ca ne mai pasuieste putin.As dori sa va intreb ce se va intampla daca nu vom mai avea posibilitatea sa platim chiria cu societatea si cu mina ca administrator(imi ataca bunurile mele personale?)Noi tot speram ca vom incepe sa vindem mai mult,nu am vrea sa renuntam,dar se pare ca ne afundam tot mai mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 14:21, 8 Februarie 2010
Daca aveti contract de inchiriere/locatie vedeti care sunt termenii contractuali, sanctiunile in caz de neplata a chiriei la scadenta.
propietarul in cazul in care nu achitati chiria va solicita in instanta evacuarea si plata chiriei restante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere blue_lion blue_lion Am facut un act aditional la un contract de inchiriere intre mine ca propietar si o societate commerciala. As vrea sa intreb daca societatea comerciala intra ... (vezi toată discuția)
Evacuare georgescu_m georgescu_m Buna ziua, am urmatoarea speta : chiriasul, o societate comerciala, nu a mai platit chiria, cea mai indepartata factura datand din ianuarie 2009 ... (vezi toată discuția)
Chiriasi sub contract blue_lion blue_lion Buna seara .am un contract de inchiriere intre mine propietar si o societate comerciala . Eu am pus la dispozitie un spatiu comercial .dansii sunt in urma cu ... (vezi toată discuția)