avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Lucrez intr-o institutie cu capital de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Lucrez intr-o institutie cu capital de majoritar de ...

Buna ziua! Lucrez intr-o institutie cu capital de majoritar de stat, institutie de prestari servicii apa - canal catre populatie. Pe parcursul anilor aceasta institutie a functionat prin reorganizare sub diferite denumiri cu acelas personal. Intrebare: Este corect ca arhiva cu documentele de salarizare de pe intreaga perioada sa fie pastrata in unitate in vederea eliberarii adeverintelor pentru salariatii, pentru a le depune la dosarele de pensie?
Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 1 Octombrie 2024
da, este corect ca arhiva cu documentele de salarizare de pe intreaga perioada sa fie pastrata in unitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)
Abuz al unei instante? uberum uberum Sunt administratorul unei societati de arhivare si ma confrunt cu urmatoarea problema : Am fost actionat in judecata de un numar de 4 persoane carora le-am ... (vezi toată discuția)
Mostenire fundatie raressibiu raressibiu Buna ziua Am mostenit Fundatia Non profit dupa decesul tatalui meu. Fundatia are trecute in statut ca si activitati de baza protectia sociala si a ... (vezi toată discuția)