avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care sunt căile prin care pot intra în legalitate cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care sunt căile prin care pot intra în legalitate cu un schimb ...

Care sunt căile prin care pot intra în legalitate cu un schimb de terenuri făcut prin chitanță de mâna acum mulți ani? Proprietarul de drept cu care a fost făcut schimbul a decedat, iar copiii nu se înțeleg, sunt în conflict. Eu am investit în acel teren pe care l-am obținut prin schimb și am construit pe el solarii. Unul dintre moștenitori nu dorește acest schimb (doar pentru a fi ,, împotriva” celuilalt frate care a acceptat ) și îmi solicită terenul. Nu știu cum aș putea proceda să nu pierd investiția făcută ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madi46 , utilizator 13:59, 1 Octombrie 2024
Trebuie sa formulati o cerere de chemare in judecata si sa obtineti o hotarare judecatoreasca pentru a putea intabula terenul pe numele dvs.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

-bunicii mei sunt decedați ... simulete simulete Bună ziua! Avem următoarea speță : -bunicii mei sunt decedați și au avut în proprietate următoarele : doua terenuri cu construcții(casa) plus trei ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune- terenuri vandute cu " chitanta de mana" monalisa16 monalisa16 Buna ziua, Vrem sa facem succesiunea dupa mama decedata in 1994,dar in certificatul de mostenitor se precizeaza numai cota de care beneficiem fiecare dintre ... (vezi toată discuția)
Va rog mult un sfat,vanzare teren dienusa dienusa suntem 2 frati,parintii decedati,mama decedata ultima,impreuna au cumparat terenuri aprox de 40 ani,nici un teren nu a fost intabulat pe numele lor,provin ... (vezi toată discuția)