avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am moștenit de la bunca împreună cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am moștenit de la bunca împreună cu mătușa mea ...

Bună ziua. Am moștenit de la bunca împreună cu mătușa mea patru terenuri acum 8 ani. Nu există alți moștenitori. Ne-am hotărât să le împărțim, ca să zic așa, de aceea vă întreb: există posibilitatea ca toate cele 4 terenuri să se împartă 50/50? Și dacă nu vor amiabil, soluția este instanța?
Cel mai recent răspuns: Iordan Ciprian , Avocat 16:19, 1 Octombrie 2024
Buna ziua

Daca ati facut succesiunea dupa bunica, dvs si matusa sunteti proprietari in cote-parti egale, indivize, pe toate bunurile bunicii. Adica in acte aveti fiecare 50% din fiecare teren.
Daca nu ajungeti la o intelegere pe toate aspectele, singura solutie este instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii succesiune Moni_Galati87 Moni_Galati87 Buna ziua, As avea nevoie de cateva lamuriri cu privire la succesiune. Tatal meu a decedat in 2018, s-a facut succesiune pe bunurile pe care stiam ca le ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot pbmice pbmice Buna ziua, Am si eu o intrebare. Situatia de fapt: Exista titlu de proprietate pe numele bunicului asupra unui teren extravilan si asupra unui teren ... (vezi toată discuția)
Teren+casa , fara intabulare, cu mai multi mostenitori AlinMihaiB AlinMihaiB Buna ziua, este vorba de o casa si mai multe terenuri, care a apartinut bunicului meu. Acesta a decedat acum cativa ani, avand 8 copii. Tin sa mentionez ca nu ... (vezi toată discuția)