avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt obligat să îmi folosesc telefonul privat în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt obligat să îmi folosesc telefonul privat în scopul de ...

Sunt obligat să îmi folosesc telefonul privat în scopul de a face poze pt companie. Menționez că sunt amenințat cu imputare de 10% din salariu
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 09:50, 3 Octombrie 2024
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Puteti sa le faceti o plangere penala.
Sau, mai practic, pentru a evita si alte probleme pe viitor, cautati un alt angajator.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In contractul dumneavoastra individual de munca scrie asa ceva? Daca nu, spuneti-le ca nu mai aveti spatiu in memoria telefonului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un coleg de clasă are o poză cu mine dezbrăcată și mă amenință că dacă nu îi trimit mai multe o arată la toată lumea. ce pot face? Mariaionela Mariaionela Am un coleg de clasa iar ,acum eu am stat cu un baiat iar baiatul. Acela ia dat o poza cu mn dezbracata iar acum colegul meu ma ameninta daca nui trimit poze ... (vezi toată discuția)
Situație complicata totul a început pe o platforma online pe ... User1233 User1233 Situație complicata Totul a început pe o platforma online pe care o folosesc (sub nume fictiv) transmitand live, privitorii (cu nume fictiv) cheltuie bani ... (vezi toată discuția)
Amenintari prin sms nicoleta1975 nicoleta1975 Primesc amenintari (chiar si cu moartea) prin telefonate si prin mesaje pe telefonul mobil.Stiu foarte bine cine este autorul intrucat il cunosc si nici nu isi ... (vezi toată discuția)