avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez conducător auto pe o mașină de colectare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez conducător auto pe o mașină de colectare gunoi. Ce ...

Lucrez conducător auto pe o mașină de colectare gunoi. Ce sporuri beneficiez legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:56, 2 Octombrie 2024
Bugetar sau privat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii Minitauru Minitauru Buna ziua. E legal sa se faca distinctia salariu de incadrare vs salariu de baza si sa se includa sporul de conducere in salariul de baza (astfel incat atunci ... (vezi toată discuția)
Noua lege a salarizarii andreia g andreia g Buna ziua, Ma numesc Andreia G. sunt asistent medical generalist cu o vechime in munca de 9 ani , am terminat Sc. Postliceala . In decembrie 2009 am avut un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie functie de conducere Claudia74 Claudia74 Buna ziua, Eu lucrez intr-o multinationala si recent, un consilier juridic, mi-a atras atentia asupra faptului ca nu primesc indemnizatie pentru functia de ... (vezi toată discuția)