avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum obtin certificatul de Deces al tatalui meu , care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum obtin certificatul de Deces al tatalui meu , care a decedat ...

Cum obtin certificatul de Deces al tatalui meu , care a decedat 15.11.2023 , pentru deschiderea masei succesorale. Ultimul domiciliu se afla la Galati.
Daca pot imputernici pe cineva in locul meu. Sora mea se afla in Oradea iar eu in Austria.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geo_65 , utilizator 21:08, 2 Octombrie 2024
De ce nu merge sora dvs. sa il ridice?In acest fel nu aveti nevoie sa imputerniciti pe nimeni.
Ea locuieste la Oradea . Si trebuie sa-l scoata de la Galati. In Plus am cerut de la Oradea si dureaza la urgenta 30 zile. Ultimul termen 15.11.24

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune pepike pepike Dupa bunica mea mostenitorii sunt eu si sora mea (tatal, singurul fiu al bunicii a decedat). Ultimul domiciuliu a bunicii era intr-un oras mic in judetul ... (vezi toată discuția)
Succesiune d_aliss d_aliss Tatal sotului meu a decedat in luna mai a acestui an. In urma lui au ramas mama sa,o sora si doi fii (unul dintre ei este sotul meu) . In momentul in care a ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune Lily2012 Lily2012 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la procedura succesiunii de urmat in cazul in care ambii parinti au decedat, primul in 2008, iar al doilea in ... (vezi toată discuția)