avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Trebuie plătita taxa de timbru pt o cerere ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Trebuie plătita taxa de timbru pt o cerere de pensie ...

Buna ziua! Trebuie plătita taxa de timbru pt o cerere de pensie alimentară pt continuarea studiilor? Acum 2 ani, cand am facut o cerere de majorare a pensiei alimentare nu am plătit nimic, iar acum am primit o comunicare cum ca trebuie plătită. Multumesc.
Se plateste 20 de lei, da. Asa era si acum 2 ani, probabil instanta nu a observat atunci.

Liliana Gradinaru a scris:

Se plateste 20 de lei, da. Asa era si acum 2 ani, probabil instanta nu a observat atunci.

Daca termenul de plată a fost depasit, mai am vreo sansa sa meargă dosarul inainte?
Slabe, depinde de instanta, nu stiu daca o fi fost anulata deja cererea sau nu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara studenta la zi si angajata full time conico conico Buna seara! Am si eu o nelamurire cu privire la plata pensiei alimentare pentru un copil de 20 de ani stundeta la zi. Trebuie platita pensie alimentara in ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara anacalina anacalina Am divortat anul trecut.Fostul sot a facut apel la hotararea de divort , drept urmare nici pana acum nu mi-am putut schimba numele , in sedinta din 2 aprilie ... (vezi toată discuția)
Acte necesare recalculare pensie alimentară/poprire Anduz Anduz Bună seara! Părinții mei au divorțat în urmă cu zece ani și am fost dat în custodia mamei. La acel moment, pensia alimentară a fost calcuată la 150 ... (vezi toată discuția)