avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Suntem doi frați,care mostenim o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Suntem doi frați,care mostenim o casa părintească ...

Bună ziua. Suntem doi frați,care mostenim o casa părintească din partea mamei decedata in 2017. Contractul casei e împărțit în 3/16 pe fratele decedat al mamei(care are doi copii,și nu stiu nimic de ei) și 13/16 pe mama noastră decedata. Dacă reușesc sa îmi dea sora partea ei,cum as putea rezolva cele 3/16? Menționez ca eu plătesc tot din timpul în care mama trăia,implicit în zilele de azi.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 18:34, 2 Octombrie 2024
Partaj in instanta, ii cautati pe copiii fratelui. Un avocat va poate ajuta, vedeti ce informatii mai puteti gasi despre copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa tata. noghi otilia noghi otilia Am dori sa vindem casa parinteasca a tatalui meu care a decedat ,el are o sora in veata si recent a murit si fratele tatalui meu carr era vaduv dar fara ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)