avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Suntem doi frați,care mostenim o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Suntem doi frați,care mostenim o casa părintească ...

Bună ziua. Suntem doi frați,care mostenim o casa părintească din partea mamei decedata in 2017. Contractul casei e împărțit în 3/16 pe fratele decedat al mamei(care are doi copii,și nu stiu nimic de ei) și 13/16 pe mama noastră decedata. Dacă reușesc sa îmi dea sora partea ei,cum as putea rezolva cele 3/16? Menționez ca eu plătesc tot din timpul în care mama trăia,implicit în zilele de azi.
Partaj in instanta, ii cautati pe copiii fratelui. Un avocat va poate ajuta, vedeti ce informatii mai puteti gasi despre copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa tata. noghi otilia noghi otilia Am dori sa vindem casa parinteasca a tatalui meu care a decedat ,el are o sora in veata si recent a murit si fratele tatalui meu carr era vaduv dar fara ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme bojoga veronica bojoga veronica Buna ziua! Sa facut succesiunea dupa tata care s-a impartit la 4 frati si mama,un frate a decedat dupa care a decedat mama.Eu si o sora vrem sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)