avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sora mea a avut o firma pe numele ei si a luat un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sora mea a avut o firma pe numele ei si a luat un credit, nu ...

Sora mea a avut o firma pe numele ei si a luat un credit, nu a mai putut plati, si a fost executata silit, este un proces pt contestare la executare pe rol.
Ea si-a schimbat domiciliul, inca nu are buletinul schimbat, dar ar vrea ca actele de la judecatorie si de la executor pe numele ei si al firmei sa le primeasca la noua adresa,.
Poate sa le primeasca pe noua adresa chiar daca nu are inca buletinul schimbat ? Care este procedura si daca nu poate merge personal, deoarece munceste 6 zile pe saptamana, de la 8 la 20, se poate depune cerere online sau cum se procedeaza ?
Buna ziua,

Din cele precizate de dumneavoastra mai sus nu reiese clar in ce stadiu al procesului va aflati insa, trebuia sa solicitati ca judecata sa se faca in lipsa la inceputul procesului (regasiti mentionat acest aspect si pe citatie). In orice caz, daca nu aveti interes efectiv de a castiga acest proces, contestatia se va solutiona si in lipsa dumneavoastra fara sa mergeti la termene.
Intampinarea de asemenea, este obligatorie (la fel scrie pe citatie referitor la acest lucru).
Referitor la comunicarea actelor de procedura, de asemenea legea permite alegerea locului citarii, in sensul ca aceasta nu trebuie facuta in mod obligatoriu la locul de domiciliu. Puteti sa formulati o cerere in acest sens. O puteti depune direct la registratura instantei unde se judeca contestatia, sau prin e-mail la adresa registraturii instantei unde se judeca contestatia.

Pentru mai multe detalii ma puteti contacta in privat, pe mine sau orice alt coleg avocat.

Succes!
Se poate sa ceara schimbarea adresei de corespondenta, insa ar fi trebuit sa faca acea contestatatie cu un ajutor juridic, are parti tehnice o contestatie, nu e banal ca o schimbare de adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea hotarari, adresa aleasa... bartac bartac Buna seara, am avut un proces direct la tribunal, proces pe care l-am pierdut. In cererea de chemare in judecata am solicitat sa-mi fie trimise actele de ... (vezi toată discuția)
Urgent, urgent,urgent dupa divort, poate sa-si pastreze fosta sotie numele sotului chiar daca acesta este casatorit cu altcineva???? flori2 flori2 Fosta sotie a sotului meu nu a revenit la numele avut anterior casatoriei dupa pronuntarea divortului chiar daca acest lucru este mentionat in hotarirea ... (vezi toată discuția)
Unde contest o infiintare poprire emisa de executor judecatoresc radu iulia radu iulia buna ziua va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat daca puteti. unde pot depune contestatie la o infiintare poprire trimisa la servici de un executor ... (vezi toată discuția)