avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parinti au cumpărat în anul 1995 2 locuri de veci, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parinti au cumpărat în anul 1995 2 locuri de veci, acolo sunt ...

Parinti au cumpărat în anul 1995 2 locuri de veci, acolo sunt și înhumați.
Taxele au fost achitate pana în 2015.
Familia fiind mare, uni plecati, alți au decedat, sau fără interes, nu sa făcut succesiunea! Parohia din 2015 nu a vrut sa-mi mai accepte taxa anuala, pana nu se face succesiunea. As dori ca știu, ținând cont ca acolo se afla parinti mei,cum pot face sa cumpăr aceste locuri de veci.
Ce pot face ca să nu pierd aceste locuri?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:29, 4 Octombrie 2024
faceti succesiunea, asa e si legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, familia mea are de generatii un lot de sase locuri ... mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Familia mea are de generatii un lot de sase locuri de veci intr-un vechi cimitir parohial ( aici sunt inhumati bunici, matusi…) . Acestea au fost ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci Stroe Mariana Stroe Mariana Buna ziua, am obtinut un act de donatie a unui loc de veci, sunt nepoata grad 5 rudenie, preotul de la cimitir nu vrea sa imi faca actul de concesiune pe ... (vezi toată discuția)
Loc de veci fara acte - intrare in legalitate marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre un loc de veci ale carui acte nu stiu pe unde ar putea fi. Asadar, in urma cu vreo 50 de ani, familia de pe mama mea a ... (vezi toată discuția)