avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! M-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! M-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am primit ...

Buna ziua! M-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am primit o proprire pe conturile bancare pentru o datorie la Vodafone, pe acea sentinta scrie suma de 1778 lei, la telefon mi s-a spus suma de 2500 lei dar din conturi mi-a fost blocata suma de 4025 lei, ce sa fac in aceasta situatie? Voi primi banii inapoi? va rog pentru un raspuns, sunt o mama cu doi copii si efectiv acum mi s-au luat toti banii pe care ii mai aveam.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:19, 4 Octombrie 2024
Nu stim ce e in acte, ar trebui sa primiti acasa, nus tim ce reprezentau banii... poate mai sunteti in termenul de 15 zile sa contestati poprirea... de cand e datoria? Ce bani aveati in cont,salariu, indemnizatie?
Indemnizația și/sau alocația copiilor, pensia de întreținere pentru copii..., nu pot fi urmărite pentru nici un fel de datorii.
(Art 729, alin (7) - Cod precedură civilă).

Dar suma de 4025 lei, s-ar putea sa fie o creanță reală, pentru că se adaugă foarte multe cheltuieli la sold.
- penalizări pe fiecare zi de întârziere
- taxa de timbru
- onorariu executor
- se poate și onorariu avocat

...... și cu atâtea cheltuieli se poate ajunge la suma de 4.025 lei
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am primit ... elena.i.d elena.i.d Buna ziua! M-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am primit o proprire pe conturile bancare pentru o datorie la Vodafone, pe acea sentinta scrie suma de 1778 ... (vezi toată discuția)
Poprire cont indemnizație, alocație și cont card de credit fără înștiințare DDADDA DDADDA Buna ziua, Sotiei mele i-au fost blocate conturile pentru o datorie de 400 ron, care reprezinta o amenda RATB din 2005 si una rutiera din 2010. Problema ... (vezi toată discuția)
Poprire din indemnizatie copil Sabiflo1202 Sabiflo1202 Am un sold de 3000 de ron unei banci. S_a pus poprire pe indemnizatia de creștere copil in valoare de 900 de lei! Lasandu_mi 230 de lei alocatia ... (vezi toată discuția)