avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! M-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! M-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am primit ...

Buna ziua! M-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am primit o proprire pe conturile bancare pentru o datorie la Vodafone, pe acea sentinta scrie suma de 1778 lei, la telefon mi s-a spus suma de 2500 lei dar din conturi mi-a fost blocata suma de 4025 lei, ce sa fac in aceasta situatie? Voi primi restul banii inapoi? va rog pentru un raspuns, sunt o mama cu doi copii si efectiv acum mi s-au luat toti banii pe care ii mai aveam
Cel mai recent răspuns: Alina-Andreea Plugaru , Avocat 09:11, 5 Octombrie 2024
Buna ziua!
In opinia mea, ar trebui sa formulati o contestatie la executare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! m-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am primit ... elena.i.d elena.i.d Buna ziua! M-ati putea ajuta va rog cu un raspuns, am primit o proprire pe conturile bancare pentru o datorie la Vodafone, pe acea sentinta scrie suma de 1778 ... (vezi toată discuția)
Obligatia executorului? pendre pendre Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card. Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
Penalitati abuzive de catre mars collection Nicu29 Nicu29 Buna ziua, Am fost client Vodafone o perioada buna de timp pana in 2012 cand nu am mai vrut sa platesc serviciile lor de proasta calitate la acea vreme. S-a ... (vezi toată discuția)