avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Daca sotul locuieste in casa sotiei de la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Daca sotul locuieste in casa sotiei de la data casatoriei, ...

Buna ziua,
Daca sotul locuieste in casa sotiei de la data casatoriei, (este proprietatea dansei dinainte de casatorie)...
are vreun drept de a locui si dupa divort ?Casatoria a durat peste 20 ani.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:12, 7 Octombrie 2024
Nu. Dupa divort obligatoriu trabuie sa paraseasca casa sotiei.
Casa ramane bun propriu al sotiei.

Va trebui sa-si caute o chirie.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Nici un drept..Indiferent de durata concubinajului, a căsătoriei ,un bun propriu nu devine bun comun..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri/datorii comune Dora2018 Dora2018 Buna ziua. Am un apartament cumparat prin \"Prima Casa\" inainte de casatorie. Sotul e in Biroul de Credit cu datorii neachitate la banci, de dinainte sa ne ... (vezi toată discuția)
Dupa 1 an de la nunta ai drept la ceva obtinut inainte de casatorie in cazul unui divort? mariana v mariana v Prietenii mei sint in aceasta situatie urata. El are apartamentul cumparat inainte de casatorie , si , acum ,sotia lui cere parte din el la divort. Din cite ... (vezi toată discuția)
Proprietari imobil Andratsk Andratsk Buna ziua , Ma numesc Dan Andra si înainte de a ma căsători am achiziționat un apartament . In prezent sunt căsătorită și as dori sa stiu ce trebuie ... (vezi toată discuția)