avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... 2 Contracte !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

2 Contracte !

Buna seara ! Am un loc de munca de 8 ore noaptea 22.30-6.30 doresc si sunt in disctii pentru al doilea job de la 10-18. Angajatorii nu stiu unul de celalalt. Ce spun cei de la ITM daca vad 2 contracte pe acelasi Nume.Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2024
Rsilviu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Rsilviu , utilizator 22:41, 4 Octombrie 2024
Buna ziua

Atat timp cat programul nu se suprapune, nu este nici o problema, Codul Muncii permite asta.

Articolul 35 - Codul Muncii
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiți sau la același angajator, în baza unor contracte individuale de muncă, fără suprapunerea programului de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca de 8 ore ......bună ziua, o persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, ... nico_bubu nico_bubu Bună ziua, O persoana poate avea 2 contracte de munca de 8 ore, la doua societăți diferite? Sau măcar unul de 8 ore și unul de 6 ore? (vezi toată discuția)
Bună seara ! doresc să mă ajutați și pe mine. dețin un ... Bibolar Bibolar Bună seara ! Doresc să mă ajutați și pe mine. Dețin un job cu normă întreaga . Program 12:00-20:00. Aș dori să îmi iau un job cu de 8 ore de la ... (vezi toată discuția)
Buna. este legal sa ai doua contracte de munca full time, in ... damian_anghel damian_anghel Buna. Este legal sa ai doua contracte de munca full time, in care lucrezi in ture, prin urmare 12 ore pe zi in fiecare zi? Din cate am inteles acea norma de ... (vezi toată discuția)