avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Recent a decedat mama mea si tatăl meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Recent a decedat mama mea si tatăl meu acum 7 ani. ...

Buna ziua,
Recent a decedat mama mea si tatăl meu acum 7 ani. Eu sunt fiica si mai am o nepoata de la sora decedata. La moștenire nepoată are acelasi drept ca si mine?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 08:29, 5 Octombrie 2024
Da, exact aceleași drepturi.
Desigur , nepoata dvs. urca in drepturile pe care le-ar fi avut mama sa daca nu ar fi decedat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune între nepoata după frate și sora fratelui decedat. are nepoata dreptul la moștenire? BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua! D. este casatorit cu A. A a decedat, a ramas doar D, care a mostenit tot pentru ca cei doi soti, nu aveau descendenti. Deasemenea D. a avut un ... (vezi toată discuția)
Vanzare de apartament diandra72 diandra72 Buna ziua,tatal meu doreste sa vanda apartamentul,cumparat impreuna cu mama mea,care din pacate nu mai este printre noi,si mi-a zis ca pentru a-l vinde trebuie ... (vezi toată discuția)
Intrebari legate de o mostenire bluehillday bluehillday Buna ziua. bunicii mei din partea tatalui,cu care nu am tinut legatura de multa vreme, au murit recent. tatal meu a murit in 2007,iar astazi am fost contactat ... (vezi toată discuția)