avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... E ok/legal blocator parcare pe spatiu privat? (Pt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

E ok/legal blocator parcare pe spatiu privat? (Pt spațiul din ...

E ok/legal blocator parcare pe spatiu privat? (Pt spațiul din jurul blocului nu exista un contract...este o bucată de teren proprietate privată, cu mai mulți proprietari, care au convenit că fiecare să aibă cate un loc...)
Depinde ce destinatie are spatiul si ce reglementari exista la nivel local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cota parte teren loc de parcare ovibarosanu ovibarosanu Buna ziua.Am si eu o nelamurire...locuiesc intr-un bloc de 48 de aprtamente unde fiecare apartam.are o cota parte din teren aprox.40 mp de apartam(cea ce ... (vezi toată discuția)
Cui apartine terenul din jurul blocului? julesa julesa Buna ziua! As vrea sa stiu daca Primaria sau Asociatia de Locatari are drept de proprietate asupra terenului din jurul blocului ( gradini amenajate, parcari, ... (vezi toată discuția)
Proprietate comună obișnuită se referă la proprietatea asupra ... Robesspiere Robesspiere Proprietate comună obișnuită se referă la proprietatea asupra spatiilor comune ale condominiului (cu doua, trei, patru ..apartamente.) care nu are ... (vezi toată discuția)