avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... E ok/legal blocator parcare pe spatiu privat? (Pt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

E ok/legal blocator parcare pe spatiu privat? (Pt spațiul din ...

E ok/legal blocator parcare pe spatiu privat? (Pt spațiul din jurul blocului nu exista un contract...este o bucată de teren proprietate privată, cu mai mulți proprietari, care au convenit că fiecare să aibă cate un loc...)

Alte discuții în legătură

Parcare la comun - vecinii isi bat t-uri blocatoare nea_pandele nea_pandele Salut, Viata e complexa si are multe aspecte astfel am ajuns sa locuiesc intr-un bloc nou. Problema e urmatoarea: sunt 24 de apartamente, ~16 locuri de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere ... Cornea444 Cornea444 Buna ziua! Care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere cadastrale pentru doua locuri de parcare ce se afla pe o parcela din jurul blocului. Precizez ... (vezi toată discuția)
Blocare autoturism parcat pe proprietate privata gabi_ceausescu gabi_ceausescu As dori sa stiu daca este legal sa blochez un autoturism care a parcat pe un loc de parcare (proprietate privata, a fost cumparat si detin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)