avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Se poate depune o notificare la camera ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Se poate depune o notificare la camera notarilor prin ...

Buna ziua,
Se poate depune o notificare la camera notarilor prin care sa aratam, pe baza certificatului emis de medicul psihiatru, ca mama in varsta de 91 de ani sufera de dementa mixta in grad sever si ca atare sa se blocheze orice eventuala incercare a ei de a vinde casa in care locuieste, sau de a face un testament?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:43, 7 Octombrie 2024
Nu.
Camera Notarilor Publici nu are astfel de atribuții de a bloca nimic. Nici de a impune vreunui notar sa facă sau sa nu facă vreun act.
Pentru ce doriți dvs, luați legătura cu un avocat, va adresați instantei și o puneți pe mama sub interdicție.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire persoana cu probleme psihice dantronik dantronik buna ziua,am o matusa ce sufera de dementa mixta,proprietara unui apartament,si posesoarea unor conturi in banca.fiind suferinda de aceasta boala am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Administrarea bunurilor unei persoane majore bolnava psihic miha2012 miha2012 Matusa mea, care locuieste in prezent cu mine si mama mea , mi-a facut o procura notariala, dupa obtinerea discernamantului de la I.M.L., pentru a-i vinde un ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala persoana varstnica rada_19 rada_19 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat. Locuiesc intr-o casa cu 2 apartamente. Vecinii celuilalt apartament au depus la Primarie documentele necesare ... (vezi toată discuția)